BOKA HÄR

Välkommen till nästa nivå av modernt ledarskap baserad på den senaste forskningen inom biologi och neurologi.

Upplever du ibland att livet jobbar emot dig och inte med dig?

Hur vore det att ta kontrollen över ditt mentala tillstånd?

Att uppleva sann lycka på kommando?

BOKA HÄR

Allt började med en insikt ... 

David JP Phillips har i över 20 år föreläst världen över och blivit utsedd till #8 i världen inom kommunikation. Men trots framgångarna så insåg han 2018 att han varit deprimerad större delen av livet.

Då hans kärnämnen alltid varit biologi och neurologi sökte han efter nyckeln till lycka i kroppens egen kemi för att hitta en metod för att må bättre.

Vad han upptäckte var något större än så – att det faktiskt går att ta kontroll över sitt mentala tillstånd och uppleva verklig glädje närhelst man vill. 

BOKA HÄR

WOW ser dagens ljus

Ur Davids kombinerade kunskaper om kommunikation, biologi och neurologi föddes WOW, en ledarskapsutbildning som är helt unik i sitt slag.

Utbildningen står på en fast grund av 10 års nationellt och internationellt undervisande, coachande och föreläsande om hur biologi och neurologi påverkar vår kommunikation med oss själva och andra.

Den fundamentala insikten är att det i grund och botten är vår självkommunikation som är avgörande för vår lycka och den vi är.

WOW... Det blev snabbt en snackisLyssna till avsnittet som kom att bli ett av Framgångspoddens mest populära. Ämnet David berörde var innehållet i WOW och ledde till ännu ett avsnitt då efterfrågan på kunskapen var stor och berörde många. 

David återvände en andra gång och dök djupare i ämnet kring hormoner och signalsubstanser. Hur vi kan använda dessa till vår fördel och skapa det liv vi själva VILL leva. 

The Power of WOW

Låt inte destruktiva tankesätt stå i vägen för dig.

Följ med på en resa där du tillsammans med David får insyn i de 

Regler, frågor, och interna påståenden

Som hela tiden medvetet eller omedvetet cirkulerar i din hjärna. 

The Power of WOW

Lär dig hur du på riktigt tar kontrollen över dig själv. Och över ditt liv. Skapa den du verkligen vill vara!

Genom studerade metoder, verktyg och bakomliggande forskning har David tagit fram ett tillvägagångssätt som sticker ut från mängden. 

Vill du kunna leda dig själv? Vill du lära dig ett helt nytt sätt att leda andra? 

Vill du upptäcka helt nya energinivåer hos dig själv och få en helt ny måttstock för hur du kan uppleva livet?

DIN WOWRESA

Redo att ta steget? WOW Modernt Självledarskap 2022

Under 3 dagar har du möjlighet att delta vid vårt fullskaliga WOW-event!

Dessa 3 dagar får du djupdyka i WOW, spendera en hel dag till "the Angels & Devils Cocktail", lära dig både hur våra olika signalsubstanser fungerar och känns och även praktiskt testa hur du kan använda dig av verktygen. Både för dig själv, men även för andra, genom din kommunikation. 

På plats jobbar du tillsammans med din "buddy", den person som du arbetar med genom hela kursen, och ditt "kluster", den grupp du kommer lära känna extra nära och som du genomför alla gruppövningar med. 

David JP Phillips håller i kursen tillsammans med hela sitt team som finns tillgängliga under hela helgen. 

BOKA HÄR

"There's no quickfix to being happy, being happy is a lifestyle"

- David JP Phillips

2022 är året då vi vill låta dig växa till din fulla potential.

WOW modernt självledarskap har hjälpt otroligt många människor genom åren att knäcka de frågor som de själva ställt kring sin person, sin omgivning, sina liv.

År 2022 vill vi ge dig chansen att gå samma väg, att hitta det som du brinner för och inte låta negativa mönster, tankar och beslut stå i vägen. 

Hur du vill uppnå detta är upp till dig, vi kan ge dig möjligheterna att förstå och komma till de insikter du söker, men bara du kan göra jobbet. 

Vi lanserar nu en bred satsning för WOW där du har möjlighet att delta digitalt och fysiskt, vid flera tillfällen för att kunna skapa nya vanor och beteenden.

Vi välkomnar dig till WOW Modernt Självledarskap!

BOKA HÄR

Vad händer efter WOW?

Vi är måna om att de kunskaper du tillgodoser dig hos oss förankras och implementeras i ditt liv. För detta ändamål finns olika metoder.

1. Läroplattformen HeadGain.com

På HeadGain finner du hela WOW i digitalt format med inspelade sessioner med David, beskrivningar och övningar som gör att du kan fortsätta träna och omsätta dina nya kunskaper i livet. 

På HeadGain finner du också våra kurser inom Storytelling, Presentationsteknik och den världsunika 110STEPS modellen som hjälper dig till kommunikativ framgång. 

Samtliga kurser på HeadGain.com finns tillgängliga på både Svenska och Engelska.

Photo by Headway on Unsplash

2. Uppföljningssamtal

Som ett steg i långsiktigt lärande och implementerande av kunskaperna inom WOW i ditt liv erbjuder vi för dig som bokar STANDARD  eller PREMIUM ett uppföljningssamtal i grupp. 

Detta sker 2 veckor efter WOW där David JP Phillips och Maria Karlström Phillips, Head of WOW Coaches, digitalt har ett 60 minuters samtal med fokus på att följa upp och förankra WOW hos dig som individ. 

3. Individuell coachning

Vill du ha hjälp av en coach? Som komplement till dina WOW-studier erbjuder vi individuell coachning. Att arbeta med en personlig coach innebär att du i trygghet kan lyfta de frågor och utmaningar du står inför, skapa en personlig utvecklingsplan och maximera nyttan med din nya kunskap. 

För dig som bokar PREMIUM ingår 2x30 minuters coachningssamtal tillsammans med Maria. 

Önskar du boka coachning prata med Maria Karlström Phillips, Head of WOW Coaches: 076 027 86 25 alternativt maria@davidjpphillips.com


Vad säger de som gjort resan?

Vem tar hand om dig under eventen?

David JP Phillips
Grundare av WOW

Presentatör

David JP Phillips är en specialist inom KOMMUNIKATION. 

Redan som ung utvecklade David ett starkt intresse för hjärnan och har kombinerat detta med sin passion för kommunikationsträning till att utveckla kurser som tar en unik approach till hur vi utvecklar våra färdigheter inom kommunikation.

Han har fått flertalet utmärkelser genom åren och blev nyligen utsedd till #8 i världen inom kommunikation av organisationen Global Gurus. David är mest känd för sina TEDx talks "the Magical Science of Storytelling, Death by PowerPoint och 110STEPS och Communication".

David har utfört omfattande forskning inom fältet kommunikation, under 7 års tid studerade han 5000 av de mest prominenta talarna och personligheterna i världen. Från sin studie kunde han finna de 110 färdigheter vi människor använder i vår kommunikation. Detta har transformerat hans sätt att presentera och gav honom möjlighet att utveckla kurser som på djupet främjar kommunikation hos individer och organisation oavsett område. 

David är känd för sina kunskaper och föreläsningar inom företagsvärlden men har också nyttjat sin kunskap till att utveckla lärplattformen HeadGain.com. En dynamisk onlineplattform för lärande som tillhandahåller samtliga kurser han utvecklat och gjort tillgängliga för alla som vill lära sig bemästra sin kommunikation.

Läs mer

Få en inblick i David's liv via Social Media

Låt oss få avsluta med inspiration.. 

från David’s andra TEDx talk. I dag världens mest visade inom Storytelling där han skapar känslor live.

Och låt din resa börja här!

#wowsjälvledarskap

BOKA HÄR

Avbokning/Fakturering
Avbokning utan kostnad kan ske fram till 30 dagar före kursstart. Därefter är man bunden att betala sin bokade plats oavsett om man närvarar eller inte. Det är tillåtet att överlåta bokad kursplats då den inte är personlig. Faktura för kursen skall vara betald 30 dagar före kursstart om inte annat avtalats.

Ombokning
Ombokning av kurs till annat datum är kostnadsfritt fram till 30 dagar före kursstart. 29-14 dagar före kursstart debiteras 25% av biljettpriset, 13-0 dagar före kursstart debiteras 50% av biljettpriset. Ombokning av kurs är bara möjligt vid 1 tillfälle. 

Vid sjukdom
Om du inför kursstart är sjuk och inte kan delta erbjuder vi överlåtelse av plats till en vän/kollega alternativt ombokning enligt ovanstående villkor. 

Det oväntade
David Philips school of communication behåller rätten att byta kursdatum vid yttre omständigheter och ändrade förutsättningar t.ex. vid pandemi och andra oförutsägbara händelser kan göra att kurser måste ställas in eller bokas om.

BOKA HÄR