Boka kurs

Referenser för WOW-kursen

"Checkade ut några dagar för att bara fokusera på mig själv...och checkade in på @davidjpphillips självledarskapskurs WOW! Jag har skrattat, gråtit, primalvrålat och till och med kallbadat för första gången i mitt liv! 1 grad i vattnet. SÅ HÄFTIGT! Vilken kick!!! Jag har fått så mycket redskap till att kunna leda mig själv, känna glädje, närvaro, fokus, motivation och mycket mycket mer! Det kommer ta ett tag att smälta dessa dagar...tack!❤️"

Annika Sjöö, Ägare på Healthy business Gbg AB, Träningsprofil, författare, föreläsare, arrangör av Sveriges största tjejevent Boozt!

"En fantastisk och härlig helg som har gett djupa insikter och kraftfulla verktyg att arbeta vidare med i självledarskap och ledarskap. Att varva teori och övningar ger förståelse och trovärdighet i innehåll och styrka i att jag själv kan behärska verktygen och fortsätta använda dem och utvecklas. Jag och mina nära märker redan förändringar och jag ser fram emot vart det här leder. Det här är en kurs som på riktigt leder till direkta och djupgående förändringar av självledarskap. "

Gunilla Ölundh Sandström, Associate Professor at KTH

"När jag skriver denna kommentar är det två veckor sedan jag avslutade kursen. Många tankar har nu letat sig in som en del av min dagliga rutin och vardag med glädjande resultat. En del andra återstår att fokusera på. Jag har fått med mig en verktygslåda för hur jag kan tänka och vara både med mig själv och andra som på riktigt förbättrar min (och även min nära omgivnings) livskvalitet. Konkreta verktyg väl förankrade i vetenskap och biologi finns med mig framåt och jag har bara skrapat på ytan ännu. Här finns många guldkorn att återvända till och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas som mig själv! Rekommenderar kursen varmt till alla som är öppensinnade och nyfikna på sig själva. Det var och är spännande att utforska mer."

Anna-Karin Trydegård, Managing Partner at Pond Design

"David har en unik förmåga att utbilda och inspirera via kombinationen av djup kunskap, snillrikt paketerat innehåll och storytelling i världsklass. Hans sätt att pussla samman kroppens biologi med hjärnans programmeringar gav nya insikter om självledarskap och framförallt konkreta nycklar i mitt fortsatta arbete. Dessutom bjuder David och hans team in till en fantastisk miljö för utveckling i herrgården i Ramnäs."

Robin Askelöf, Chief Marketing Officer på Hypergene

”Wow helgen Ramnäs! Vilken fantastiskt upplevelse! En i minsta detalj välplanerad helg med mycket starka utvecklande upplevelser, övningar och kunskap, som verkligen gör ett starkt avtryck och skapar utveckling, förändring på ett underbart sätt! Davids otroliga närvaro, kunskap och kompetens! Alla i hela teamet som verkligen finns där för deltagarnas optimala upplevelse och för att få ut så mycket som möjligt av utbildningen! Wow gav verkligen otroligt mycket för mig själv som person och i min profession som mental coach! Livet i ständig utveckling! Rekommenderas varmt✨ Tack ni är underbara”

Anna-Karin F Gunnarsson, Lic Mental coach

"Det var en gång en pappa han älskade att umgås med sin fru och han älskade även att spendera tid och göra saker med sina barn, dom var iväg på aktiviteter och på cykeltur och spelande bandy på gården. Det var full fart hela tiden som det ska vara med barn i närheten. Men en dag när han hade varit pappa i över 12år så kom han på att han hade saknat någonting med sig själv, såklart att han njöt av leken med sina barn, men han kunde aldrig njuta av nuet! När barnen tog trampan och cyklade själva för första gången eller när de började skolan eller slutade skolan eller när de fyllde år han fanns där fysiskt, men hans tankar var ofta någon annanstans. Så han bestämde sig för att boka en WOW kurs och dagen kom för wow kursen han var så otroligt förväntansfull och satte sig i bilen och körde till @davidjpphillips och den helgen var den mest episka helgen i hans liv. De nya kunskaperna han fick skall han använda i resten av sitt liv för att njuta av nuet och med lärdomen att påverka sina egna tankar, sina sanningar och sina primära livsfrågor. När han kom hem så välkomnade och välkomnades han hem av alla sina barn och sin fru och de levde lyckliga i alla sina dagar, The End ❤️"

Sibbe Silvén, Ägare på Bright Mind Agency

"Stort och innerligt tack för Wowkursen. Den har gått in i djupet på mig och gjort skillnad i hur jag tänker och känner. Du är oerhört inspirerande genom att du är så äkta och genuin, delar med dig av dina erfarenheter, både tillkortakommanden och framgångar. Inspirerad och imponerad av hur du byggde hela kursen. Det var länge sedan jag träffade så många varma, genuina och proffsiga coacher. Du/ni har mycket att vara stolt över och jag är så tacksam. Jag är i stockholm och ska snart åka ut till Dalarö och börja jobba med en ny ledningsgrupp, känner mig taggad. Kram"

Mona Spjuth-Hjelmström, Organisationskonsult inom team & ledarutveckling hjälper företag att skapa goda resultat genom engagerade medarbetare

"Laddad, tacksam och omtumlad efter en helg i Ramnäs :) Av alla ledarskapskurser och mentorskap jag tidigare gjort är WOW Självledarksap helt outstanding! Vill du göra nått riktigt, riktigt bra för din framtid, åk till Ramnäs"

Håkan Högberg, Produktägare och Marknadsansvarig

"Såhär en vecka efter wow-helgen har jag njutit av varje ny dag och smält intrycken en liten bit i taget. Upplevelserna var fantastiska... magiska! Och känslan - att det där som ett tag poppat runt i huvudet nu landade - skapar en trygghet och säkerhet! Jag är så tacksam över riktningen för min framtid er sig allt klarare - dörrarna är öppna och jag ska nu ta stegen in på stigarna som leder mig dit :) Som Tommy skrev så räcker inte superlativen till, varken för att beskriva helgen, er i teamet eller deltagarna Längtar till nästa gång vi ses!"

Josefin Bonnevier, Managementkonsut

"Du bröt ner mina försvar DAvid och du utmanade mig i mina rädslor som har varit väl packeterade sen barnsben. Sen gav du och WOW-teamet mig "gåvor" i form av KÄNSLOR och ORD. Jag tog tacksamt emot den när jag förstod innebörden och hur det kunde hjälpa mig. Alla känslor gynnar oss inte, däremot finns där verktyg så vi kan ta oss ifrån ångesten och ersätta den med hopp & glädje. Du spetsade till min "Dream Coctail" med några cl Magi under lördagskvällen. Så nu TROR jag inte bara på att vi kan förändra oss på en minut utan jag ser och känner att dina verktyg har gett mig fantastiska förändringar för resten av mitt liv. Jag känner mig så FRI och med en sjuk energi att vilja förbätra min och alla andras liv till det bättre. TACK David och hela WOW-Teamet All kärlek och ljus till Er"

Alexandra Engvall, Sales på TIMO Office AB

"Troligen den bästa kursen jag gått någonsin! Fått med mig insikter som redan har förändrat hur jag ser på livet! Tack till er alla!"

Anders Lindberg, Supportchef Structab AB

"Tack David JP Phillips och hela gänget. Absolut en av de vassaste leveranserna jag varit med om, med ett stort tillägg av att vara actionable! Bra jobbat!"

Jerker Davidsson, Grundare av iManagement AB

"David JP Phillips, you asked us the other day to recall a favorite moment from the training. I objected at first. I mean, come on, how could I possibly choose between late night authentic talks with my buddy Annelie, being seen and blessed with invaluable coaching from you, Szilvia (Silvie) Alnas, Andreas, listening to Jonathan sharing his naked story, the dancing, meeting Maria, listening to Bajros soothing voice guiding us in meditation, having Alexandra Engvalls amazing laughter in my ear during buddy yoga led by Alexandra, enjoying the meals so lovingly prepared by Amanda and crew, resting with my back against one of the fantastic trees at Ramnäs breathing in nature, my session with Stefan... How could I possibly pick ONE moment!?!?! But, ok, I’ll play along. ? My favorite moment was the pure love, joy and grace I felt when one of my dear fellow wowers, being asked what his most significant takeaway from the day before was, replied ”I CAN FEEL MY HEART.” Just thinking about his words, knowing what preceeded it, makes my eyes well up with happy tears. ?? This is a moment I will carry in my heart until the end of time. And then some. ? Thank you trainers and fellow participants who became dear friends. ”Thank you” to me for giving me the gift of this weekend."

Kristina Boëthius, CPO at Readly

"Till dig som undrar om du verkligen har tid att åka iväg från åtaganden för en långhelg på en kurs, vars namn handlar om något som du inte riktigt begriper vad som egentligen avses, dvs. självledarskap. Även jag var i din situation innan jag deltog. Svaret är ja, du bör åka och du kommer aldrig ångra det. Varför? Den enklaste sammanfattningen från mig är att om du inte åker kommer du aldrig fullt ut förstå vilken potential du har i dig själv – bara genom att vara du, eller vilken uppenbar verktygslåda – full av verktyg som gör dig bättre och med fulländad, såväl du privat som du på jobbet, som står där bredvid dig – tyvärr utan att du idag vet om den. Min poäng är, du kommer aldrig ångra att du åkte, men tyvärr heller inte förstå vad du missar om du stannar. Detta gäller oavsett om du är arbetslös, koncernchef, lärare, forskare eller tar hand om grannens katt. Idag är jag väldigt tacksam för att jag åkte. Jag är lite bättre i allt och vet att bara jag kan styra och leda mig till mina mål. Konceptet bygger på fakta och vetenskap och David paketerar det totalt perfekt."

Emma

"Kursen har verkligen givit mig insikt om att det inte bara är att leva med i livet utan att det krävs en medvetenhet för att få ut mer av det. Jag seglar och det är som att jag har fått ett roder till båten i och med kursen. Sedan har jag inte helt lärt mig att hantera rodret ännu, så vinden tar fortfarande tag i båten och gör oväntade kast. Men jag har gett mig den på att jag ska lära mig styra."

Pia Holmqvist

"WOW helgerna är oslagbara - upplägget, innehållet, deltagarna, herrgården, David (kursledaren) och kollegorna är den bästa förutsättningen för alla för att bidra och växa. En coach-dröm verkligen!"

Szilvia Alnas

"Jag älskar din förmåga att förmedla komplexiteten/ det fantastiska i oss människor till något konkret och begripligt. Och viktigast av allt, att vi kan förändra det vi vill förändra. Tack!"

Ulrika Ekbon

"Wow! Jag säger bara wow! Den här kursen kan jag verkligen rekommendera. Jag är fortfarande hög och går omkring i ett rus av lycka. Stort tack till alla coacher Jonatan, Silvie och Maria och till alla övrig personal på Tersmedenska i Ramnäs. Även om detta angränsar till delar jag jobbar med dagligen så lärde jag mig så mycket nytt och framförallt så upplevde jag så otroligt mycket med alla sinnen. Tack till min buddy och till mitt kluster och min älskade fru. fantastiskt att få uppleva en sådan helg med sin fru och vänner. Ett jätte tack till alla övriga deltagare som berikade kursen med så många minnen och möten. You rock! Slutligen ett rungande tack till David JP Phillips för en så välkomponerad kurs där allt satt sömlöst och levererat med så mycket kärlek att jag nu får ett överslag av oxytocin när jag skriver. Spread the word, mer riktigt självledarskap åt folket!"

Mattias Anger

"Det är ofta lätt att ta till superlativer och överdriva, men jag kan faktiskt inte hålla igen. Vilken vecka det har varit…. På alla sätt! Tacksamheten känner inga gränser, jag har svårt att sätta ord på allt som bubblar härinne – men jag gör ett försök.; David; Du och alla vännerna på herrgården är helt magiska! Ända sedan resan hem i söndags har jag haft ett fett fokus på Livsreglerna, Primära frågor och Mösterbrytande och jag måste säga; Vilken effekt! Redan! Här kommer det: WOW! Det måste vara en sjukt stor skillnad att möta mig nu jämfört med bara för en vecka sedan. På ett ganska omvälvande sätt möts jag av leenden, värme, glädje, samtal och nya bekantskaper överallt. Mitt humör är stabilt och toleransen är stor. Det är kanske inte så konstigt när man är hög som ett hus, men kursen har faktiskt inte bara varit ”kunskap in” utan - för mig - en i grunden heelt livsförändrande grej. Det tar jag med mig och hoppas verkligen att jag kan behålla över tid, även när påslaget lagt sig. Många har naturligtvis frågat mig; ”Hur var kursen?” och med värme i bröstet ger jag dem alla samma svar: ”Alla har väl en lista över stora saker man upplevt i livet. När jag gifte mig med Anki var det självklart nr 1… Denna kursen är på min topp-3! SÅ bra var den - för mig, där och då!!!” David, Du var fantastisk. Coacherna var grymma. Gruppen var gôr-go. …allt summerat så var det… WOW!"

Jörgen Broson

"Jag är jättenöjd med kursen och har fått metoder att bättre hantera krav och förväntningar som jag själv och min omgivning ställer på mig. Jag förstår även hur samspelet biologi, psykologi, beteenden och behov påverkar mitt ledarskap. Tack!”

Christopher Krutrök

"Jag åkte till Wow helgen i förhoppning att kunna rubba mina gamla hjulspår. Min insikt från helgen blev att det var inte hjulspåren det var fel på. Problem vara i hela landskapet, vägen och regnet som skymde horisonten. Utan att jag märkte det byggdes det under helgen en solmaskin som torkade bort allt regn. Framträdde en vacker trädgård, med blommor, glädje och livslust."

Ingemar Falk

Boka kurs